Aliens vs the TFV8 RBA

Discussion in 'General Rebuildable Discussion (RTA/RBA/RDA)' started by Frictionluvr, Mar 20, 2017.

  1. Frictionluvr

    Frictionluvr New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 1, 2016
    Messages:
    6
    I ordered a set of geekvape alien coils when I got my Smoant battle star with the intent to try them in my tfv8 rba. After I got them in place and begin to dryfire them I got a little to zealous with the fire button and in no time my mod shut down because it got to hot. When it came back on the ohms started wildly fluctuating so I took the rba deck out. Round one Aliens
    So I order a new rba install the same coils but I was careful not to get them too hot. I wicked it and filled the tank and started around 70 watts. I then bumped it up to 80 then 85 then my mod started flashing new coil? Every other time I hit it and with each time the ohms began climbing till the dreaded no atomizer was being displayed. Round 2 Aliens
    Any advice?
     
  2. yasaboss

    yasaboss Bronze Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    408
    Have tried tightening the pin on the bottom of the rba deck? Shaped like a u
     
    gakudzu likes this.
  3. yasaboss

    yasaboss Bronze Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    408
    It actually unscrews
     
    gakudzu likes this.
  4. gakudzu

    gakudzu Gold Contributor

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2016
    Messages:
    2,061
  5. yasaboss

    yasaboss Bronze Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    408
    Bump
     

Share This Page

Close This Message